Lauran kynästä: Laadun ei pitäisi olla kallista - Vanamo Cosmetics

Lauran kynästä: Laadun ei pitäisi olla kallista

Tässä Lauran kynästä kirjoituksessa sukellan aiheeseen, joka on ollut mielessäni jo jonkin aikaa: ihonhoidon hinnoittelun hämmentävä maailma. Koska olen aina ollut intohimoinen ihonhoidosta ja luonnollisten ainesosien muuntavasta voimasta, olen usein huomannut raapivani päätäni joidenkin tuotteiden kohtuuttomien hintojen takia. Se ei vain sopinut yhteen – kuinka yksinkertainen purkki kosteusvoidetta saattoi saada niin kovan hintalapun, varsinkin kun ainesosaluettelo ei pystynyt perustelemaan sitä?


Uskon vakaasti, että ihostamme huolehtiminen on investointi itseemme. Mutta se, mitä en voinut ymmärtää, oli käsitys, että hinta vastaa tehokkuutta. Toki ymmärsin luksusmerkkien viehätyksen ja niiden kiiltävät markkinointikampanjat, mutta olin enemmän kiinnostunut pullon sisällä olevasta tuotteeesta kuin etiketistä.


Otetaan esimerkiksi upea ruusu – kukka, joka on niin arvokas, että tarvitset huikeat 1,6 miljoonaa kukkaa tuottaaksesi vain kilon haluttua öljyä. Emme voi kiistää tällaisen harvinaisen ja arvostetun ainesosan silkkaa ylellisyyttä ja hintaa. Kun on kyse ihonhoidosta, pitäisikö mojovan hintalapun olla ainoa tehokkuuden mitta? Olen eri mieltä ja siksi näet meidän sekoittavan tätä ylellistä öljyä sen edullisemman serkun Ruusugeraniumin kanssa tehokkuutta menettämättä.


Me Vanamo Cosmeticsilla olemme aina uskoneet, että laadukkaalla ihonhoidolla ei pitäisi olla henkeä haukkovaa hintalappua. Uskomme lujasti luonnon voimaan, joka ravitsee, nuorentaa ja muuttaa ihoamme ja meidän tehtävämme on tuoda nämä edut kaikkien ulottuville. Siksi olemme tehneet missioksemme tarjota ensiluokkaista ihonhoitoa ilman korkeaa hintaa – koska jokainen ansaitsee kokea luonnon kauneuden.


Yksi tärkeimmistä tavoista, joilla olemme onnistuneet tarjoamaan poikkeuksellista arvoa laadusta tinkimättä, on innovatiivinen lähestymistapamme pakkaamiseen. Valitsemalla minimaalisen kierrätettävän pakkauksen emme vain vähennä jätettä vaan myös minimoimme tuotantokustannukset, jolloin voimme siirtää säästöt asiakkaillemme. Siitä hyötyvät sekä ihosi että ympäristö.


Mutta sitoutumisemme kohtuuhintaisuuteen on enemmän kuin pakkaukset. Olemme ylpeitä saadessamme valmistaa kaikki tuotteemme täällä Suomessa, missä noudatamme tiukkoja laatustandardeja. Pitämällä tuotantomme omassa hallinnassamme hallitsemme paremmin koko valmistusprosessia ja varmistamme, että jokainen tuote täyttää tiukat kriteerimme ollen tehokas ja puhdas. 


Lisäksi huomioimme kaikki tekijät, jotka vaikuttavat tuotteen lopulliseen hintaan. Ensiluokkaisten ainesosien hankinnasta perusteellisiin testauksiin ja tiukkojen eettisten ja ympäristöstandardien noudattamiseen, kaikki tuotantoprosessimme osa-alueet harkitaan huolellisesti, jotta voimme tarjota asiakkaillemme poikkeuksellista arvoa.


Tämä on ihonhoitoa, joka on yhtä tehokasta kuin edullista – lähde omaksumaan kanssani uusi kauneuden aikakausi, jossa laatu, läpinäkyvyys ja kestävyys ovat etusijalla.

Iloa ja kauneutta,

Laura 

Vanamo Cosmeticsin perustaja

Takaisin blogiin