Kandelillavaha vai mehiläisvaha? - Vanamo Cosmetics

Kandelillavaha vai mehiläisvaha?

Luonnollisen ihonhoidon maailmassa ainesosien välinen valinta ylittää usein myös sen, mikä on ihollesi parasta; se ulottuu myös siihen, mikä on parasta planeetalle.


Kandelillavaha ja mehiläisvaha ovat suosittuja valintoja ihonhoitoteollisuudessa ja jokaisella on ainutlaatuiset edunsa.

Perehdymme nyt siihen, miksi me Vanamo Cosmeticsilla suosimme kandelillavahaa mehiläisvahan sijaan. Kandelillavaha on hellävarainen sekä ihollesi, että ympäristölle tarjoten kestävän ja kasviperäisen vaihtoehdon mehiläisvahalle.

 

Kandelillavaha, joka on peräisin Lounais-Yhdysvalloista ja Meksikosta kotoisin olevan Kandelillapensaan lehdistä, on kasvipohjainen vaha, jota on käytetty vuosisatojen ajan erilaisissa yhteyksissä.

Syyt, jotka erottavat sen perinteisestä mehiläisvahasta:

1. Kasviperäinen
Toisin kuin mehiläisvaha, joka on hunajantuotannon sivutuote ja johon liittyy mehiläisten mahdollista hyväksikäyttöä, kandelillavaha on kasviperäistä. Tämä tekee siitä parhaimman valinnan niille, jotka seuraavat kasviperäistä elämäntapaa ja haluavat ihonhoitorutiininsa olevan linjassa heidän arvojensa kanssa.

2. Kevyt ja ei-komedogeeninen
Kandelillavaha on mehiläisvahaan verrattuna kevyempää, joten se on erinomainen vaihtoehto ihonhoitotuotteisiin. Sen ei-komedogeeniset ominaisuudet tarkoittavat, että se ei tuki huokosia ja tarjoaa hellävaraisen kosteutuksen myös niille, joilla on herkkä tai akneen taipuvainen iho.

3. Kestävä sadonkorjuu
Kandelillavahan keräys on kestävä prosessi, joka ei vahingoita pensasta. Lehdet kerätään ja vaha suodatetaan ja puhdistetaan, mikä varmistaa minimaalisen vaikutuksen ympäristöön. Tämä on ristiriidassa mehiläispopulaatioiden vähenemiseen liittyvien huolenaiheiden ja mehiläisvahan massatuotantoon liittyvien eettisten ongelmien kanssa.

4. Runsaasti ravinteita
Kandelillavaha sisältää iholle hyödyllisiä ravintoaineita, kuten rasvahappoja, jotka auttavat kosteuttamaan ja suojaamaan ihon luonnollista suojakerrosta. Sen pehmentävät ominaisuudet tekevät siitä arvokkaan ainesosan ihonhoitotuotteissa. 

5. Allergeeniton
Mehiläistuotteista allergisille henkilöille kandelillavaha on allergeeniton vaihtoehto. Tämä tekee siitä monipuolisen valinnan ihonhoitotuotteissa, jotka palvelevat monenlaisia käyttäjiä.


Kandelillavaha on mehiläisvahaa monipuolisempi ainesosa. Sen kevyt rakenne, ravitsevat ominaisuudet ja eettinen keruu tekevät siitä monipuolisen ainesosan, siksi valitsimme Vanamo Cosmeticsilla kandelillavahan mm. salvoihimme. Vahan kevyt koostumus antaa salvoillemme enemmän käyttätarkoituksia ja se sopii jokaiselle ihotyypille.

Tutustu salvoihimme tästä!

Takaisin blogiin