Kaurasilkki: Täydellinen pari ihollesi! - Vanamo Cosmetics

Kaurasilkki: Täydellinen pari ihollesi!

Ihonhoidon maailmassa on luonnollinen ainesosa, joka erottuu merkittävästi muista yhteensopivuudellaan ihon kanssa. Kaurasilkki on yksi näistä ainesosista. Tämä hellävarainen, mutta tehokas ainesosa ei ole vain tuttu aamupuurosta; se on ihoa rakastava supertähti, jota on vaalittu vuosisatojen ajan rauhoittavien ja ravitsevien ominaisuuksiensa vuoksi. Tästä syystä kaurasilkki ansaitsee ensisijaisen paikan ihonhoitorutiinissasi:

Hellävarainen, mutta tehokas 


Kaurasilkki on hienoksi jauhettua kauraa, joka on jalostettu sileäksi, hienoksi jauheeksi. Tämä hellävarainen jauhe sopii jopa kaikkein herkimmille ihotyypeille, mukaan lukien ihoärsytys- ja punoitusalttiit ihot. Toisin kuin voimakkaat fysikaaliset kuorintaaineet, kaurasilkki toimii aiheuttamatta ärsytystä tai poistamatta ihon luonnollista kosteussuojaa, joten se on täydellinen herkkien kasvojen iholle.

Rauhoittaa

Yksi kaurasilkin merkittävimmistä eduista on sen kyky rauhoittaa ärtynyttä ihoa. Se sisältää runsaasti antioksidantteja ja anti-inflammatorisia ominaisuuksia ja se auttaa lievittämään kutinaa, punoitusta ja tulehdusta, jotka liittyvät iho-ongelmiin kuten ekseemaan, psoriaasiin ja muuhun ihottumaan. Olitpa sitten tekemisissä ärsyttävän kutiavan kuivan tai muuten ärtyneen ihon kanssa, kaurasilkki tarjoaa välitöntä helpotusta ja apua stressaantuneelle iholle.


Kosteuttaa


Kuivunut iho? Kaurasilkki toimii luonnollisena kosteuttajana, vetää kosteutta iholle ja lukitsee sen pitkäkestoiseen kosteutukseen. Se muodostaa suojaavan esteen ihon pinnalle, estää kosteuden haihtumista ja jättää ihosi pehmeäksi, sileäksi ja joustavaksi. Kaurasilkillä rikastettujen tuotteiden sisällyttäminen ihonhoitorutiiniin  auttaa täydentämään kosteustasoa ja palauttamaan kuivuneen ihon tasapainon.

Tasapainottaa pH-tasoja


Ihon optimaalisen pH-tasapainon ylläpitäminen on avain terveelle, säteilevälle iholle. Kaurasilkissä on pH-tasapainottavia ominaisuuksia, jotka auttavat säätelemään ihon happamuutta, pitämään sen harmoniassa ja ehkäisemään ongelmia, kuten kuivuutta, herkkyyttä ja ihottumaa. Tukemalla ihon luonnollista pH-arvoa kaurasilkki varmistaa, että se pysyy kimmoisena ulkoisia tekijöitä vastaan.

Monipuolinen ja monikäyttöinen


Kasvonaamioista puhdistusaineisiin, kaurasilkkiä löytyy useista ihonhoitotuotteista sen monipuolisuuden ja mukautumiskyvyn ansiosta. Halusitpa sitten rauhoittaa ärtynyttä ihoa, kosteuttaa kuivia kohtia tai vain hemmotella ihoasi, löydät kaurasilkkiä sisältävän tuotteen jokaiseen tarpeeseen. Herkän ja kuivan ihon kasvonaamiojauhe ja  Puhdistusmaito-pala hyödyntävät kaurasilkin voimaa antamaan ihollesi vertaansa vailla olevaa ravintoa ja hoitoa jättäen sen virkistyneeksi, nuorentuneeksi ja säteileväksi.


Kaurasilkki on ihonhoidon supersankari, joka ansaitsee kunniapaikan kauneusarsenaalissasi. Sen lempeä, mutta tehokas luonne yhdistettynä sen lukemattomiin etuihin tekee siitä välttämättömän ainesosan jokaiselle terveellistä, hehkuvaa ihoa etsivälle.

Koe kaurasilkin ihmeet itse!

Takaisin blogiin