Vaihtoehto teepuu öljylle: Tutustu rosmariinin voimaan! - Vanamo Cosmetics

Vaihtoehto teepuu öljylle: Tutustu rosmariinin voimaan!

Oletko koskaan miettinyt miedompaa, mutta yhtä tehokasta vaihtoehtoa teepuuöljylle? Älä etsi kauempaa kuin keittiöstä tuttu rosmariini! Pyrkiessämme kestävään ja tehokkaaseen ihonhoitoon olemme löytäneet tämän aromaattisen yrtin kauneuden salaisuudet. Tutustu, miksi rosmariini ansaitsee ensisijaisen paikan ihonhoitorutiinissasi varsinkin jos sinulla on epäpuhdas iho. 


Hellävarainen antibakteerinen voima

Rosmariini sisältää antibakteerista voimaa, joka kilpailee teepuuöljyn kanssa, tarjoten luonnollisen suojan aknea ja muita iho-ongelmia vastaan. Tuoreen tutkimuksen mukaan rosmariini on jopa yhtä tehokas antibiooteille vastustuskykyisiä bakteereja vastaan kuin sen yleisemmin tunnettu vastine. Upea uutinen aknesta kärsiville!

Ravitseva ja tasapainottava

Toisin kuin teepuu, rosmariini ei poista iholta sen luonnollisia öljyjä. Sen sijaan se hoitaa ja tasapainottaa jättäen ihosi virkistyneeksi ja tasaiseksi. Sen rauhoittavat ominaisuudet tekevät siitä erinomaisen valinnan herkälle tai epäpuhtaalle iholle tarjoten harmonisen sekoituksen hoitoa ja suojaa.

Ihoa kiinteyttävää taikuutta

Rosmariinilla on hihassaan ylimääräinen kortti – se voi kiinteyttää ihoa, mikä tekee ihosta nuorekkaamman ja säteilevämmän. Tämä tekee siitä ihanteellisen valinnan niille, jotka etsivät paitsi puhdistusvoimaa, mutta myös ikääntymistä hidastavia ominaisuuksia.


Kestävää kauneutta

Useiden etujen lisäksi rosmariinin valitseminen teepuun sijaan on parempi valinta maapallolle. Teepuun viljelyyn, erityisesti Australiassa, liittyy usein kosteikkojen raivaus, mikä johtaa mahdolliseen maaperän korroosioon. Euroopan ilmastosta kotoisin oleva rosmariini kestää kylmempiä lämpötiloja ja viihtyy hiekkaisessa suht kuivassa maaperässä. Näin ollen rosmariinin viljelyyn tarvitaan huomattavasti vähemmän kastelua. 

 

Oletko valmis kokemaan rosmariinin lempeän, mutta voimakkaan olemuksen? 
Löydät rosmariinia mm. puhdistavasta Rosmariini & Aktiivihiili Suolasaippuastamme ja Rosmariinisalvasta 

Takaisin blogiin