Kasvovoide vai kasvoöljy? - Vanamo Cosmetics

Kasvovoide vai kasvoöljy?

 

Etsitkö säteilevää ja ravittua ihoa? Ikivanha dilemma kasvoöljy vs. kasvovoide ansaitsee tarkastelun lähemmin. Kun perehdymme tähän ihonhoitotaisteluun, paljastamme salaisuudet, jotka tekevät kasvoöljyistä selvän voittajan kauneusmaailmassa.

 

Miksi kasvoöljyt ovat keskeisessä asemassa?

Maailmassa, jossa kosteuttaminen on avainasemassa, kasvoöljyt nousevat esiin laulamattomina sankareina ja ne tarjoavat useita etuja perinteisten kasvovoiteiden sijaan. Kasvoöljyjen viehätys on syväkosteutuksessa sekä ravintoaineissa joilla on kykyjä parantaa ihosi luonnollista kauneutta.

 

💧Mitä kasvovoiteet sisältävät?

Sisältää enimmäkseen vettä

- Kurkista useimpiin kasvovoidepurkkeihin ja huomaat pääainesosana olevan veden. Vaikka vesi on kiistatta hyödyllistä iholle, vesi pitäisi tulla sisältä päin – ulkoisesti sillä on taipumus haihtua nopeasti ja jättää ihosi kaipaamaan lisää kosteutta.

Sisältää säilöntäaineita ja muita kuivattavia ainesosia

Oikean koostumuksen ja säilyvyyden saavuttamiseksi, kasvovoiteeseen lisätään ihoa kuivattavia ja mahdollisesti allergisoivia säilöntäaineita sekä muita ainesosia. 

Laimennettu, enemmän pakkausjätettä ja muovia

Koska kasvovoide on enimmäkseen vettä, tarvitaan isompia pakkauksia sekä enemmän muovia. 

 

🌿 Mitä Vanamo Cosmeticsin kasvoöljyt sisältävät? 

Syvä kosteutus

- Kasvoöljyt tunkeutuvat syvemmälle ihoon tarjoten intensiivistä kosteutta ja ravintoa. Ne lukitsevat kosteuden, jättäen ihosi täyteläiseksi ja joustavaksi.

Rikas ravintoainekoostumus

- Öljyt ovat täynnä välttämättömiä ravintoaineita, antioksidantteja ja rasvahappoja, jotka ravitsevat ihoa. Tämä ravintoainerikas koostumus voi auttaa erilaisia ​​iho-ongelmia ja edistää tervettä ihoa.

Tasapainottaa talintuotantoa

- Vastoin käsitystä, jonka mukaan öljyt tekevät ihosta rasvaisemman, oikea kasvoöljy voi itse asiassa tasapainottaa talintuotantoa. Tämä on erityisen hyödyllistä niille, joilla on rasvainen tai sekaiho.

Monipuolisuus

- Kasvoöljyillä voi olla useita käyttötarkoituksia – niitä voidaan käyttää itsenäisenä kosteusvoiteena, sekoitettuna meikkivoiteeseesi saadaksesi hehkuvan lopputuloksen tai jopa hoitona tietyille iho-ongelmille.

Kemikaalien määrä

- Kasvoöljyllämme on yksinkertainen ja puhdas ainesosaluettelo verratuna kasvovoiteisiin. Tämä voi olla hyödyllistä niille, joilla on herkkä iho, koska se minimoi altistumisen mahdollisille ärsyttäville aineille.

Ikääntymistä estävät edut

- Kasvoöljymme sisältävät runsaasti antioksidantteja, jotka taistelevat vapaita radikaaleja vastaan ja auttavat estämään ennenaikaista ikääntymistä. Ne voivat vähentää hienoja juonteita ja ryppyjä ja edistää nuorekasta hehkua.

Nopea imeytyminen

- Kasvoöljyt, jotka levitetään iholle roll on päällä imeytyvät tyypillisesti nopeasti ihoon, eivätkä jätä rasvaista jäännöstä. Tämä tekee niistä ihanteellisia sekä aamu- että iltakäyttöön, kosteuttaen tukkimatta huokosia.

Kestävä pakkaus

- Kasvoöljyjen valitseminen on ympäristölle parempi valinta. Kasvoöljymme toimitetaan ympäristöystävällisissä pakkauksissa, mikä vähentää jätettä. 

Ei vettä, ei säilöntäaineita

- Toisin kuin voiteet, kasvoöljyt eivät vaadi vettä pohjana. Tämä eliminoi tiettyjen säilöntäaineiden tarpeen, mikä tekee niistä puhtaamman vaihtoehdon niille, jotka haluavat välttää ihoa kuivattavia tai mahdollisesti haitallisia ainesosia. 

Luonnollinen säteily

- Kasvoöljyt antavat iholle luonnollisen hehkun luoden heleän ja terveen ihon. Ne parantavat ihon luonnollista hehkua ilman keinotekoisia lisäaineita.

 

Oletko valmis parantamaan ihonhoitorutiiniasi? Tutustu Vanamo Cosmeticsin kasvoöljyihin saadaksesi säteilevän, syvän kosteutetun hehkun ihollesi!

 

Takaisin blogiin