Tuotekehitys ja tuotanto

Tuotantoprosessimme

Vanamo Cosmeticsilla jokainen tuote on valmistettu rakkaudella, käsityönä Posiolla, Lapissa. Laadukkaan tuotteen valmistaminen alkaa parhaiden ainesosien hankinnasta, mikä takaa harmonisen sekoituksen luontaisia ainesosia jokaisessa tuotteessa.


Luonnosta sinulle

Ainesosien valinta
- Valitsemme huolellisesti puhtaudestaan ja tehokkuudestaan tunnettuja korkealaatuisia ainesosia ja asetamme etusijalle paikalliset tuottajat aina kun mahdollista.

Käsintehtyä 
- Jokainen tuote on ammattitaitoisesti huolella valmistettu, mikä varmistaa, että jokaisessa erässä on kiinnitetty huomiota lopullisen tuotteen laatuun. 

Laadunvarmistus
- Tiukka testaus ei ole neuvoteltavissa oleva askel. Ennen kuin tuotteemme saapuvat sinulle, ne läpikäyvät laajan testauksen täyttääkseen korkeat laatustandardimme.

 


Tuotekehitysmatka

Inspiraatiota tarpeista
- Tuotekehitys alkaa ihonhoitotarpeidesi ymmärtämisestä. Jokainen tuotteemme käsittelee tiettyä huolenaihetta, mikä tekee valikoimastamme tarkoituksenmukaisen ja tehokkaan.

Meillä testattu
– Uskomme aitouteen. Ennen kuin mikään tuote saapuu sinulle, se on testattu itsellämme sekä ulkopuolisilla, jotta varmistetaan, että se täyttää ja tuottaa luvatut tulokset.

Ihoasiantuntemus
- Perustajamme Laura vastaa tuotteiden kehityksestä. Hänen taustansa, yrttiasiantuntijana (herbalist), aromaterapeuttina, hyvinvointivalmentajana sekä ihoanalyytikkona takaa kokonaisvaltaiset tuotteet. Yrttejä ja eteerisiä öljyjä koskeva tietämys kehitysprosessissa ottaa huomioon ihon lisäksi myös yleistä hyvinvointia edistävät ainesosat.

Yhden katon alla
- Tuotantoprosessi on täysin talon sisällä tapahtuva prosessi tuoteideasta etikettien suunnittelusta pakkaukseen. Jokainen yksityiskohta on huolellisesti mietitty kuvastamaan brändimme olemusta ja tuotteidemme puhtautta.