Luonnollinen ihonhoito kesällä - Vanamo Cosmetics

Luonnollinen ihonhoito kesällä

Kesä on aurinkoisten seikkailujen, rantaretkien ja ulkoilun aikaa. Se on kuitenkin myös aikaa, jolloin ihomme tarvitsee lisähoitoa ja suojaa auringon ankarilta vaikutuksilta. Nappaa vinkit, kuinka hoidat ihoasi kesäkuukausina käyttämällä luonnollisia öljyjä, jotka tarjoavat SPF-suojaa.Kesäisen ihonhoidon merkitys

Kesäaurinko voi olla ihomme ystävä ja vihollinen. Vaikka se tarjoaakin välttämätöntä D-vitamiinia, pitkäaikainen altistuminen voi johtaa palamiseen, ennenaikaiseen ikääntymiseen ja lisääntyneeseen ihosyövän riskiin. Siksi aurinkosuojan sisällyttäminen päivittäiseen ihonhoito rutiiniin on ratkaisevan tärkeää.

 

Luonnolliset öljyt

Tiesitkö, että jotkut luonnolliset öljyt tarjoavat aurinkosuojaa? Nämä öljyt eivät vain ravitse ihoasi, vaan tarjoavat myös suojakerroksen haitallisia UV-säteitä vastaan. 

1. Vadelmansiemenöljy: SPF-arvoltaan noin 28-50, vadelmansiemenöljy on tehokas luonnollinen aurinkovoide. Se sisältää runsaasti antioksidantteja ja auttaa suojaamaan UVA- ja UVB-säteitä vastaan.


2. Porkkanansiemenöljy: Korkeasta beetakaroteenipitoisuudestaan ​​tunnettu porkkanansiemenöljy tarjoaa SPF-arvon 38-40. Sillä on myös kosteuttavia ja virkistäviä ominaisuuksia.


3.Kookosöljy: Vaikka kookosöljyn SPF-arvo on noin 4–6, se on erinomainen kosteusvoide ja antaa jonkin verran suojaa, kun sitä käytetään yhdessä muiden öljyjen kanssa.


4. Karitevoi: SPF on noin 6, joten se on upea kosteuttava aine, joka suojaa ja parantaa ihoa.Vinkkejä luonnonöljyjen käyttämiseen

Yhdistelmäöljyt: Suojaa paremmin yhdistämällä erilaisia ​​öljyjä niiden SPF-arvon maksimoimiseksi.


Käytä usein: Kuten perinteisiä aurinkovoiteita, luonnollisia öljyjä on käytettävä uudelleen, etenkin uinnin tai hikoilun jälkeen.


Aurinkosuoja: Saat optimaalisen suojan laittamalla luonnollisia öljyjä tavallisen aurinkosuojasi alle.

 


Kesäkasvoöljymme

Kasvoöljy Kesä No.7 10ml - Vanamo Cosmetics

Jotta kesäinen ihonhoito olisi vieläkin vaivatonta, olemme luoneet täydellisen sekoituksen – Kasvoöljy No.7 Kesä -öljymme. Tässä ylellisessä öljyssä yhdistyvät luonnon parhaat SPF-öljyt, jotka tarjoavat ihollesi kosteutta, ravintoa ja suojaa.

Vadelmansiemenöljy: Tarjoaa korkean SPF-suojan ja runsaasti antioksidantteja iholle

Manteliöljy: Kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa syvästi tarjoten hellävaraista raviten ihoa


Laventeliöljy: Rauhoittaa ja rentouttaa ihoa, vähentää tulehdusta ja edistää ihon sileyttä.


Porkkanansiemenöljy: Tehostaa ihosi luonnollista puolustuskykyä aurinkoa vastaan ​​antaen samalla nuorekkaan hehkun.


Täydellinen kesäkäyttöön. Kasvoöljymme imeytyy nopeasti jättämättä rasvaista jäännöstä. Öljy pitää ihosi kosteutettuna ja tarjoaa luonnollisen aurinkosuojan. Käytä sitä päivittäisenä kosteusvoiteena, sekoita meikkivoiteen kanssa tai levitä sitä auringolle altistumisen jälkeen rauhoittamaan ihoa.

Kuinka käyttää kesäkasvoöljyämme?

Aamulla: Kasvojen puhdistamisen jälkeen levitä muutama tippa öljyä ja hiero hellävaraisesti ihoon. Käytä tavallista aurinkovoidettasi lisäsuojan saamiseksi.


Ilalla: Käytä sitä ravitsevana yööljynä ihon korjaamiseen ja kosteuttamiseen yön

After Sun: Levitä öljyä auringossa olon jälkeen rauhoittaaksesi ja kosteuttaaksesi ihoasi.


Ihon hoitamisen kesällä ei tarvitse olla monimutkaista. Kun sisällytät rutiinisi osaksi SPF:ää sisältäviä luonnollisia öljyjä ja käytät Kesä -öljyämme, voit nauttia auringosta turvallisesti ja säilyttää terveen, säteilevän ihon. Muista, että paras ihonsuoja on sekä suojaava että ravitseva, mikä auttaa sinua ylläpitämään luonnollisen hehkusi koko kesän.

Takaisin blogiin