Shampoopalan käyttö

 

Miten shampoopalaa käytetään? 

1. Kastele hiukset huolellisesti ja kastele shampoopala käsissäsi. 

2. Shampoopalasta irtoaa vaahtoa, jonka käytät shampoon lailla. Voit toistaa shampoopalan vaahdotuksen tarvittaessa jos sinulla on pitkät tai paksut hiukset. 

3. Hiero vaahto päänahkaan ja muuaalle hiuksiin.

4. Huuhtele normaalisti.

Hiuksissani on kemikaaleja. Mikä neuvoksi? 

Jos olet pitkään käyttänyt kemikaaleja sisältäviä hiustenhoitotuotteita shampoopalan käyttö saattaa jättää aluksi hiuksesi tahmeiksi, koska luonnolliset aineosat eivät pääse hiukseen asti. Tahmeuden ja kemikaalijäämät saat pois tekemällä hiuksillesi 1-2 krt viikossa omenaviinietikka-pesun suhteella 1:5 veteen sekoitettuna. Helpointa on käyttää spray-pulloa ja suihkuttaa hiukset seoksella ennen pesua. 

Säilytys

Säilytä shampoopalaa niin, että se pääsee kuivumaan käyttöjen välissä esim. saippua-alustalla tai paikassa jossa ilma pääsee kulkemaan hyvin sen alla. Oikein säilytetttyä shampoopala kestää pitkään. 

Tarvitsenko hoitoainetta? 

Varsinkin pitkille ja paksuille hiuksille on suositeltavaa käyttää hoitoainetta pesun jälkeen. Vanamo Cosmeticsin hoitoainepalat on täynnä korkealaatuisia öljyjä, jotka hoitavat hiusta ilman, että ne jäävät rasvaisiksi. Tutustu hoitoaineisiin tästä!