Miksi valikoimastamme ei löydy voiteita? - Vanamo Cosmetics

Miksi valikoimastamme ei löydy voiteita?

Oletko koskaan miettinyt, miksi päivittäinen kasvo- tai vartalovoide ei tuonut luvattua kosteutta ja ihosi tuntuu kuivalta uskonnollisesta levityksestä huolimatta?Niin minäkin ja levitin ahkerasti voiteita kahdesti päivässä vain ihmetelläkseni, miksi ihoni oli edelleen janoinen todelliselle kosteudelle. 

Paljastus tuli, kun syvennyin näiden näennäisesti ylellisten voiteiden ainesosiin. Tyypillinen kasvojen kosteusvoide sisältää noin 80 % vettä, jättäen vain 5 % kosteuttavia aineita, 4 % pehmittimiä ja sekoituksen emulgointiaineita, silikaatteja, sakeuttamisaineita, säilöntäaineita ja hajusteita/eteerisiä öljyjä. Pohjimmiltaan meidät on saatettu uskomaan, että hemmottelemme ihoamme kosteudella, mutta todellisuudessa se on enimmäkseen vettä sekoitettuna erilaisiin lisäaineisiin.

 

🔍 Voiteiden yleisin sisältö:

 

  • jopa 80 % vettä: Usein tärkein ainesosa, joka tarjoaa tilapäistä kosteutta, mutta haihtuu nopeasti.

 

  • 5 % kosteuttavia aineita: Suunniteltu säilyttämään kosteutta, mutta niiden teho on laimennettu vesipitoisessa koostumuksessa.

 

  • 4 % pehmentäviä aineita: Tarkoitettu pehmentämään ja tiivistämään kosteutta, mutta niiden vaikutus on rajallinen

  • Erilaiset lisäaineet: emulgointiaineet, silikaatit, sakeuttamisaineet, säilöntäaineet ja tuoksut, joista jokainen edistää rakennetta, säilyvyyttä ja tuoksua.

Oletko koskaan tuntenut voiteidesi olevan kuin illuusio? 

Et ole yksin. Vettä enimmäkseen sisältävä koostumus voi antaa hetkellisen kosteuden tunteen, mutta öljyt ja voit todella ravitsevat ja kosteuttavat ihoa.

 

🌟 Salvat ja kasvoöljyt

Vanamo Cosmeticsillä olemme kieltäytyneet tästä illuusiosta . Emme huijaa sinua ajattelemalla, että kosteutat ihoasi. Sen sijaan keskitymme ravinteikkaisiin ainesosiin ja kasvoöljyihin, joissa on runsaasti kosteuttavia aineososia, eikä ollenkaan vettä.  Ei laimennettuja lupauksia – vain puhdasta kosteutusta. 

 

🌿 Öljyjen edut

 

  • Syvä kosteutus: Öljyt tunkeutuvat ihon kerroksiin ja tarjoavat pitkäkestoista ja aitoa kosteutusta.

 

  • Rikkaita ravintoaineita: Täynnä vitamiineja ja antioksidantteja, jotka tarjoavat luonnollisen boostin ihon terveydelle.

  • Ei säilöntäaineita: Sano hyvästit mahdollisesti haitallisille säilöntäaineille, erityisesti voiteessa usein esiintyville alkoholimuunnelmille, jotka kuivattavat ihoa. 

 

 

Valitse ihonhoitotuotteet, jotka eivät laimenna lupauksiaan. Salvamme ja kasvoöljymme omaksuvat luonnon aitouden ja tarjoavat ihollesi sen ansaitsemaa hoitoa.

 

Lue lisää kasvoöljyjen ja kasvovoiteiden eroista

 

Ihosi ansaitsee parempaa.

 

Tutustu kasvoöljyihimme ja salvoihimme!

Takaisin blogiin